Fotògraf professional i llicenciat en Periodisme, amb àmplia experiència en mitjans de comunicació i apassionat per la tecnologia, em dedico a investigar les possibilitats que ofereix la fotografia en tres dimensions (3D) per ampliar el servei que ofereixo als meus clients.

Vols llegir més sobre mi? »

EL MODERNISME DE SANT PAU A EL PAIS

Publico dins el suplement El Viajero del diari El Pais, les fotografies del reportatge que Vicente Molina Foix dedica al Recinte Modernista de Sant Pau . S’hi inclouen diverses imatges, són algunes de les fotografies que he anat fent aquests darrers mesos durant les feines de rehabilitació del conjunt modernista.

Una de les fotografies és la zona del recinte presa des del Pavelló Central, on es projecta l’ombra de la Torre del Rellotge del Pavelló de l’Administració. La fotografia està captada en el moment del migdia solar a començaments de l’hivern (quan l’ombra assoleix la màxima llargada) i deixa constància de l’orientació Nord-Sud del recinte. L’ombra es projecta simètricament amb la resta del conjunt arqutèctònic.

Robert Ramos reportatge arquitectura visita virtual tour 360

Fotografia Robert Ramos 2013