Fotògraf professional i llicenciat en Periodisme, amb àmplia experiència en mitjans de comunicació i apassionat per la tecnologia, em dedico a investigar les possibilitats que ofereix la fotografia en tres dimensions (3D) per ampliar el servei que ofereixo als meus clients.

Vols llegir més sobre mi? »

Els Manel en 360º al Festival Petits Camaleons

Els Manel van obrir el Festival Petits Camaleons a l’Auditori de Sant Cugat. És la tercera edició d’aquest festival que apropa als més petits la música que es fa casa nostra.

Realitzar la fotografia panoràmica de 360 graus del concert enmig del públic ha estat un repte per la combinació de factors com ara la manca de llum, el contrast entre l’escenari i la resta de l’auditori, i finalment l’acció i el moviment dels joves espectadors amb ganes de gaudir de la música.