Fotògraf professional i llicenciat en Periodisme, amb àmplia experiència en mitjans de comunicació i apassionat per la tecnologia, em dedico a investigar les possibilitats que ofereix la fotografia en tres dimensions (3D) per ampliar el servei que ofereixo als meus clients.

Vols llegir més sobre mi? »

web_H74D0650

Proposo als meus clients un mètode alternatiu per fer conèixer els seus productes i les seves actuacions a través de la fotografia en 3 dimensions (photo 3D). La fotografia 3D aporta un component diferent, sorprenent i lúdic que embolcalla de màgia determinades imatges d’esdeveniments, personatges o edificis singulars. La sensació que produeixen les fotos 3D fa que sovint desitgem allargar la mà per tocar-les.

Un àlbum photo 3D  de fotografies 3D és una eina eficaç per presentar-hi determinats productes des d’una perspectiva diferent i més impactant que l’habitual.

Peces especials i prototipus per a la indústria destaquen les seves capacitats amb la fotografia 3D . Monuments, edificis o llocs emblemàtics per a entitats de promoció turística presentats com a foto 3D recuperen una màgia especial. I també l’ús de l’àlbum photo 3D com a objecte de regal és una bona presentació per a institucions públiques i fundacions.

La fotografia en 3D té un component creatiu especial que també interessa al públic en general. Un àlbum d’imatges en 3 dimensions pot ser un excel·lent regal per a una ocasió especial. Esdeveniments socials, retrats personals i familiars adquireixen l’encís de la tercera dimensió  Els resultats de la foto 3D atrapen l’espectador i van més enllà d’una fotografia convencional.

El meu estudi també dedica bona part del seu temps a la realització de reportatges convencionals i la docència. Per a la realització d’una col·lecció utilitzo el meu plató. També em desplaço des de Barcelona o Sant Cugat a les instal·lacions o residència de cada client.

Podeu veure alguns dels meus treballs aquí.