Fotògraf professional i llicenciat en Periodisme, amb àmplia experiència en mitjans de comunicació i apassionat per la tecnologia, em dedico a investigar les possibilitats que ofereix la fotografia en tres dimensions (3D) per ampliar el servei que ofereixo als meus clients.

Vols llegir més sobre mi? »

La Via Làctia en 360

DOBLE CLIC AL MIG DE LA IMATGE PER VEURE A PANTALLA COMPLETA

La nit del 8 d’agost va ser especialment adequada per l’observació del cel nocturn. Des de la serra de Castelltallat, entre Manresa i Calaf, el crepuscle va deixar pas a una nit on encara lluïa la lluna. A partir de mitja nit, ja sense la Lluna, la Via Làctia es mostrava contrastada en la foscor tot i que l’horitzó sud estava inundat de la claror que venia de la zona al voltant de Barcelona.
Encara no havia provat la fotografia esfèrica d’un cel estel·lat i aquesta era una bona oportunitat. Tenia el dubte a propòsit dels problemes que podia tenir a l’hora d’ajuntar les imatges. Les llargues exposicions i el fet que cel tingués un moviment relatiu per la rotació de la Terra m’ho podien posar complicat a l’hora d’encertar amb les unions. Al final, però les correccions han estat més senzilles del que pensava i l’únic inevitable ha estat el «soroll» de la fotografia degut a l’elevada sensibilitat ISO utilitzada per disparar les fotos.

La nit també ens va regalar alguns estels fugaços de força intensitat.

FB896B2829_1_1