Fotògraf professional i llicenciat en Periodisme, amb àmplia experiència en mitjans de comunicació i apassionat per la tecnologia, em dedico a investigar les possibilitats que ofereix la fotografia en tres dimensions (3D) per ampliar el servei que ofereixo als meus clients.

Vols llegir més sobre mi? »

Gigafoto del Rock Fest 2017

ROCK FEST BARCELONA 2017 gigaphoto

Rock Fest Barcelona 2017. Recinte de Can Zam, Santa Coloma de Gramenet.
Deep Purple on stage. DEEP PURPLE, one of the most iconic bands ever, arrive to Rock Fest Barcelona witht their new studio album ‘inFinite’ which is released early in 2017. Their holy grail of ‘In Rock’ (1970) ‘Machine Head’ (1972) and ‘Made In Japan’ released in 1973 catapulted Deep Purple to the top in concert grosses and album sales around the world, with track ‘Smoke On The Water’ ascending to mega-status.