Fotògraf professional i llicenciat en Periodisme, amb àmplia experiència en mitjans de comunicació i apassionat per la tecnologia, em dedico a investigar les possibilitats que ofereix la fotografia en tres dimensions (3D) per ampliar el servei que ofereixo als meus clients.

Vols llegir més sobre mi? »

Benvinguts al meu Blog de fotografia 3D. El vull convertir en un espai on compartir informació sobre els temes que m’apassionen i presentar una selecció de treballs en diferents àmbits. 

Hi podreu trobar notícies dels meus darrers treballs i projectes fotogràfics, de les novetats en el sector de la fotografia 3D  i especialment d’allò que tingui a veure amb les imatges en 3D. Accedir al món en tres dimensions forma, cada cop més, part del nostre dia a dia. La fotografia i el cinema, en complicitat amb les noves tecnologies, ens posen a l’abast aquesta nova manera de captar la realitat en qualsevol mena de suport o projecció.


Gigafoto del Rock Fest 2017

ROCK FEST BARCELONA 2017 gigaphoto

Rock Fest Barcelona 2017. Recinte de Can Zam, Santa Coloma de Gramenet.
Deep Purple on stage. DEEP PURPLE, one of the most iconic bands ever, arrive to Rock Fest Barcelona witht their new studio album ‘inFinite’ which is released early in 2017. Their holy grail of ‘In Rock’ (1970) ‘Machine Head’ (1972) and ‘Made In Japan’ released in 1973 catapulted Deep Purple to the top in concert grosses and album sales around the world, with track ‘Smoke On The Water’ ascending to mega-status.

La Via Làctia en 360

DOBLE CLIC AL MIG DE LA IMATGE PER VEURE A PANTALLA COMPLETA

La nit del 8 d’agost va ser especialment adequada per l’observació del cel nocturn. Des de la serra de Castelltallat, entre Manresa i Calaf, el crepuscle va deixar pas a una nit on encara lluïa la lluna. A partir de mitja nit, ja sense la Lluna, la Via Làctia es mostrava contrastada en la foscor tot i que l’horitzó sud estava inundat de la claror que venia de la zona al voltant de Barcelona.
Encara no havia provat la fotografia esfèrica d’un cel estel·lat i aquesta era una bona oportunitat. Tenia el dubte a propòsit dels problemes que podia tenir a l’hora d’ajuntar les imatges. Les llargues exposicions i el fet que cel tingués un moviment relatiu per la rotació de la Terra m’ho podien posar complicat a l’hora d’encertar amb les unions. Al final, però les correccions han estat més senzilles del que pensava i l’únic inevitable ha estat el «soroll» de la fotografia degut a l’elevada sensibilitat ISO utilitzada per disparar les fotos.

La nit també ens va regalar alguns estels fugaços de força intensitat.

FB896B2829_1_1