Que sóc un fotògraf polifacètic. Llicenciat en Periodisme, amb àmplia experiència en mitjans de comunicació i apassionat per la tecnologia, investigo les possibilitats que ofereix la fotografia en tots els seus àmbits per ampliar els serveis que ofereixo.

Actualment estic centrat en la creació de visites virtuals interactives i la fotografia corporativa i reportatges per a indústries, empreses i institucions, aportant un actiu especial per presentar productes, showrooms i catàlegs de manera diferent.

El meu fons documental gràfic és un fidel reflex dels canvis socials en les últimes dècades i ha estat utilitzat en publicacions i programes audiovisuals.
Una altra de les meves passions és la natura i els astres. Fotografiar tot el que pots veure aixecant la mirada, des del vol de les aus fins a fenòmens astronòmics.

Segon premi Fotopres el 1984, he exposat a Barcelona, Madrid i Bilbao sobre la Barcelona preolímpica, la transició democràtica, el fotoperiodisme a Catalunya, l’àrea metropolitana, el teatre, concerts i els astres.

Autor dels llibres ‘Sant Pau. Patrimoni modernista‘ i ‘Catalans de les lletres i les arts del segle XX‘, també he participat en altres publicacions.

Arquitectura

Fotografiar la transformació de l’antic Hospital de Sant Pau en l’actual Recinte Modernista de Domènech i Montaner en tota la seva magnitud. D’aquestes experiències ha sorgit el llibre “Sant Pau. Patrimoni modernista. Barcelona”.

Estudi

Retrats, bodegons i detalls requereixen una il·luminació específica i una ambientació concreta. És en aquest sentit que fa anys que treballo en la fotografia d’estudi per a empreses, corporacions, indústries i també particulars.